"تعالوا إلي يا جميع المتعبين والثقيلي الأحمال، وأنا أريحكم ، احملوا نيري عليكم وتعلموا مني، لأني وديع ومتواضع القلب، فتجدوا راحة لنفوسكم ، لأن نيري هين وحملي خفيف "
Get Adobe Flash player
Languages-talen- اللغات
NLDUK
Facebook
Live Stream

youtube-live

Live Stream every Sunday at 10:30 a.m. CET, UTC+1
Who's Online
 • 0 Members.
 • 1 Guest.
Our website Visitors
Free counters!
Op zoek naar God
opzoeknaargod

Getuigenissen! إختبارات

Liefde van God
Liefde van God

Vier geestelijke wetten

 

  icon-home Oase  is een multiculturele kerkgemeenschap in Amersfoort die bestaat uit en zich richt op mensen die afkomstig zijn uit landen die onder het islamitisch cultuurgebied vallen. Onze

worship

worship

samenkomsten zijn dan ook tweetalig: Nederlands en Arabisch. Wij willen een open gemeenschap zijn die God als Vader en Jezus als Verlosser wil kennen, dienen en bekendmaken. Jezus is voor ons gestorven om al onze zonden op zich te nemen, ons een nieuwe identiteit als kind van God te geven, en een eeuwig leven in Hem. Zoals hij staat  in het Evangelie van Johannes,  hoofdstuk1 verse 12 en 13:

"12 Maar allen die Hem wel aanvaard hebben, heeft Hij het recht gegeven kinderen van God te worden.13 Door geloof in Zijn naam worden zij opnieuw geboren, natuurlijk niet als mens, maar geestelijk uit God." (HTB)

Ongeacht de situatie waarin u zich bevindt, of je een christen bent of niet, voel je vrij om naar een van onze samenkomsten te komen zoals je bent. U bent van harte welkom!

Hieronder ziet u de plattegrond.In die plattegrond kunt u zien uit welke landen onze bezoekers van onze site komen.

Free counters!

This page is also available in: Arabisch, Engels

2 reacties op Home

 • Beste bezoeker van onze website:
  Graag ontvangen wij uw mening over ons.
  U mening kan belangrijk zijn.
  MVG,
  Webmaster

 • Geweldig, wonderful. Ik heb ooit vier jaar in het Midden Oosten gewoond en gewerkt en heb een warm hart voor mijn Arabische broeders en zusters. Het is mooi om te zien dat er hier in Amersfoort een multiculturele kerk is vanuit de Arabische gemeenschap. Zelf ga ik naar de kerk in de Nieuwe Kerk te Amersfoort. Maar ik zou het mooi vinden als er wat meer contacten onderling zouden kunnen ontstaan. Er zijn al wel connecties dus ik zal mij nog wel eens hier melden. Wees Gezegend

  Vr.gr. Jack van den Burg
  Nieuwe Kerk Amersfoort

Comment here please!!

Download

Bijbelverzen
Al zal de vijgenboom niet bloeien, al zal de wijnstok niets voortbrengen, al zal de oogst van de olijfboom tegenvallen, al zal er geen koren op de akkers staan, al zal er geen schaap meer in de kooien zijn en geen rund meer binnen de omheining - toch zal ik juichen voor de HEER, jubelen voor de God die mij redt.
Audio Liederen(ARB)
scannen0043
Video clips
Fotogalerie