"تعالوا إلي يا جميع المتعبين والثقيلي الأحمال، وأنا أريحكم ، احملوا نيري عليكم وتعلموا مني، لأني وديع ومتواضع القلب، فتجدوا راحة لنفوسكم ، لأن نيري هين وحملي خفيف "
Get Adobe Flash player
Languages-talen- اللغات
NLDUK
Facebook
Live Stream

youtube-live

Live Stream every Sunday at 10:30 a.m. CET, UTC+1
Who's Online
  • 0 Members.
  • 1 Guest.
Our website Visitors
Free counters!
Op zoek naar God
opzoeknaargod

Getuigenissen! إختبارات

Liefde van God
Liefde van God

Vier geestelijke wetten

Gemeenschap

Bijbelstudie

Iedere woensdag avond komen wij samen om elkaar te ontmoeten en ons samen te verdiepen in het woord van God.bible-study-animated-clipart-1

  • Vanaf 19:00 uur is iedereen welkom in ons gebouw aan de Liendertseweg 114, 3815 BJ Amersfoort .
  • Van 19:30 tot 21:00 uur lezen, spreken en leren we samen uit de bijbel. De vorm hoe we dit doen kan variëren, maar iedereen is altijd van harte welkom.

Eens in de 6 á 8 weken komen we op zaterdagmiddag bij elkaar om samen te bidden en te zingen, waarbij we de straat op gaan en in het Arabisch zingen. We delen ook flyers uit. Op deze manier vertellen we over God onze vader en de verlossing van onze zonden, door Jezus Christus.

Dit is slechts een deel van wie we zijn als gemeenschap. Door de rest van de week heen ontmoeten we elkaar vaker voor maaltijden, gezelligheid, aanbidding en gebed. Alle genoemde activiteiten zijn geheel vrijblijvend en of je Christen bent of niet, je bent altijd welkom!

 

Pastoraal werk

Pastoraal werk

Pastoraal werk / Zorg

De zorg voor elkaar binnen de gemeenschap wordt veelal spontaan vormgegeven door gemeenteleden onderling. Mocht je echter persoonlijk vragen of zorgen hebben waarover jij met iemand in gesprek wilt, kunt je daarvoor een beroep doen op ons pastorale team. Zij zijn ook na iedere dienst beschikbaar voor persoonlijk gebed.

 

Gebed 

16-3

Gebed

Iedere zondag beginnen we om 9:30 uur met gebed. We bidden voor onze gemeente, de leden en gasten die ons bezoeken, voor de landen van waaruit ze afkomstig zijn, voor de stad Amersfoort en alle mensen die God nog niet kennen.  En natuurlijk voor alles wat de Geest ons op het hart legt. 

Weekend weg

Elk jaar gaan met onze gemeente een weekend er op uit, ergens rond de zomer in juni/ juli. Samen leuke dingen doen, sporten en lekker eten, samen over God praten en elkaar beter leren kennen, samen dansen en uit je eigen leven van God getuigen. Dit zorgt voor binding, versterkt de gemeenschap en laat ons nog sterker zien hoe waardevol het is om samen lichaam van God te zijn.

This page is also available in: Arabisch, Engels

Download

Bijbelverzen
Er is bijna niemand die voor een rechtvaardig mens wil sterven; slechts een enkeling durft voor een goed mens zijn leven te geven. Maar God bewees ons zijn liefde doordat Christus voor ons gestorven is toen wij nog zondaars waren.
Audio Liederen(ARB)
scannen0043
Video clips
Fotogalerie